Betessläpp

I måndags kväll var det betessläpp i stallet! Vi var där hela familjen och släppte lös Sessan med sina tjejkompisar + Athos :-D
Gick superbra, två nya tjejer i hagen men det gick bra efter lite race!

Bild (foto: Linda Ledin)



(sessan nr 2 från vänster)

Prinsessbröllop mm.

Idag har då kronprinsessan Victoria gift sig med sin Daniel.
Har följt det lite halv om halvt på tv, och det var ju  kul att se alla klänningar och tiaror ;-)  Och det är ju en stor händelse här i sverige, så rätt roligt att "ha varit med om det".
Tyckte Victoria var jättevacker i sin klassiska vita klänning och tiaran som tex Silvia också bar på sitt bröllop.
Daniel såg ut som en liten stekare som vanligt ;-) Men de var jättesöta ihop!

Får väl berätta för Chelsea sen att hon varit med om ett prinsessbröllop under sitt första levnadsår hehe.

Idag var jag på loppis inne hos en av grannarna, hade väl inte så mkt grejer men en hel del barnsaker. Så fyndade ett par i princip helt nya Kavat skor för 15kr! och en åkpåse till vintern för 40kr! och en "pedagogisk" leksak för 20kr! Mkt nöjd :-D

Såna här skor var det:



Förresten fotade Mini oss när vi var på näst sista babysimmet, har börjat redigera bilderna nu, de var mååånga hehe. Här är ett smakprov i alla fall:



Nu ska jag se på lite vm-fotboll :-)

//Erika

Framsteg!

Chelsea tog i tisdags sina första krypsteg, framåt! :-D
Så klart när jag var på möte på jobbet och M var ensam hemma med henne! Han hade ställt laptopen på golvet och hon hade skuttat dit hehe.
Var tvungen att testa själv i går, och javisst! Långsamt och skuttigt men framåt gick det!
Dessutom kunde hon sätta sig upp från magläge också!

Vad fort det går!!! Tur att vi satt upp trappgrindarna redan ;-)

//Erika

Sessan och medryttaren

Har en sån fantastisk medryttare på Sessan, så hon förtjänar ett alldeles eget inlägg! Skriver allt för sällan om hästlivet just nu, men det är så att en liten bebis tar mkt tid och plats just nu ;-)

Men just därför är en bra medryttare jätteviktigt, och Zandra är just en sådan. När hon är ute hos Sessan så är jag kolugn och vet att hon fixar allt och Sessan har det bra. Sen är det ju ett stort plus att hon rider Sessan så himla bra också, när jag ser bilder på dom så kan jag inte tro att det är samma häst!
Ridningen är ju annars inte det allra viktigaste, men som sagt ett stort plus!

Här är en bild från idag t.ex. Ja ni ser ju själva ;-)



Nu ska Zandra åka bort ett tag för att sommarjobba, och vi kommer att sakna henne. Men sen blir det nya tag i höst igen, då ska väl jag kunna rida lite mer också kanske ;-)

//Erika

Skansenbilder mm

Nu har jag äntligen fixat till lite bilder från skansenbesöket ;-)

Tittar på björnarna

Picknick i gräset

Bästa djuret, Älgbebebisen!


Idag har vi varit på babysimmet för sista gången. Chelsea var jätteduktig och vi provade på det mesta vi fått lära oss! Fick även prova ha flytväst på och så fick de ligga på rygg och flyta. Chelsea gillade det faktiskt, hon som inte gillar ryggläge i vattnet annars! :-D Sen fick de även dyka ner i vattnet med västen på och då vänder sig flytvästen automatiskt så ansiktet kommer ovan ytan, häftigt!
Får se om vi kan fortsätta sen i ny kurs, jag börjar ju jobba i september och vet inte hur mitt schema ser ut ännu.

I går hade vi besök av mormor, morfar och sen även farfar och Ia. Chelsea var på strålande humör och charmade dom alla! :-) Fick en rolig rund hund av sin farfar som skällde och lät, jätteskojig!

Nu sover flickebarnet i sin säng och vi andra ska se på fotboll, vm har ju startat nu! Måste skriva ett eget inlägg om det snart!

//Erika

Skansen!

Idag besökte jag och Chelsea skansen tillsammans med våra fikakompisar :-D Tre mammor och tre småtjejer styrde kosan mot djurgården på förmiddagen, och var hemma igen först efter 18! Trötta men mkt mkt nöjda var vi!

Chelsea är fortfarande för liten för att riktigt se djuren och förstå vad vi gjorde, vi mammor var nog mkt mer intresserade hehe. Men hon kikade mkt intressant på älgbebisen som låg nära staketet, och sen även på babianerna. De sistnämna springer ju omkring hela tiden, så de kunde hon ju inte missa!

Våffelmellis och sen lunch på en gräsplätt vart det också, riktigt riktigt trevligt!

Tog en hel del bilder, lägger upp ngt smakprov senare när jag orkar *gäääääsp* för nu är jag rätt trött!

Härlig dag hur som helst!

//Erika

Ps. Anna var så söt och inhandlade två bodys till Chelsea på Lindex tidigare (då jag själv ej kom iväg), som vi fick med oss hem idag; de med prinsesstårtor och kanelbullar på. Uuuuunderbara!!!

Uppdateringar

Nu var det igen ett tag sen jag skrev någonting, men det blir helt enkelt inte av! :P

Men allt har sin gilla gång här hemma. Chelsea växer och utvecklas så det knakar! Känns som att hon kommer att krypa vilken dag som helst. Så i förrgår köpte vi trappgrindar, tre stycken så att vi har ;-) Köpte av en gammal hockyspelar i djurgården också, så Mini vart nöjd hehe.
För att inte kunna krypa så tar hon sig dock fram bra (eller rättare sagt, bakåt och åt sidan). Roligast är att glida in under vardagsrumsbordet, just där vi inte vill att hon ska vara. Redan nu vid 7 mån ålder tror jag att de gör saker som de vet att de inte får ;-)
Men som sagt krypandet är nog nära, hon kan ställa sig på knä, eller allra helst stå på händerna och tårna, resten i luften. Sen blir hon aaaarg när hon inte kommer någonvart!

I kväll har hon fått sova i sin egen säng också nu direkt vid läggning, i går hittade vi henne balanserades på sängkanten av våran säng..  :P Så fick natta henne i famnen och sen lägga över i hennes säng. Gick bra tredje försöket hehe.

Nu har vi börjat fundera på förskolor också, lika bra att var ute i god tid, men det känns samtidigt som: dagis, redan??! ;-)

Träffade mamma och pappa förra veckan och de hade med sig sååå fina kläder till Chelsea, bland annat bondgårdsbodyn och Ida-bodyn som jag lade in bilder på förut! :-D Och en uuuunderbar prickig klänning hon ska ha i midsommar!  TACK!!!

//Erika

RSS 2.0