Vååår!

Det är ju så skönt när man slipper bylta på sig själv, och barnet, en massa tjocka overaller och vantar!
Chelsea har till och med fått ett par nya gympadojor (förlåt, springskor heter det visst hehe) och enda som behövs är skalkläderna på morgonen. Toppen!

Nu kan man vara ute mer och leka också på eftermiddagarna, och alla barn börjar dyka upp igen på lekplatserna :-) Chelsea kallar alla barn hon ser: min kompis ;-) Speciellt de dagar hon är ledig från dagis, hon saknar sina kompisar direkt hehe.

Annars händer det inte så mkt i vardagen. Mer än att jag kommer att lämna över allt ansvar av Sessan på Matilda nu inom en snar framtid. Hon kommer att flytta henne närmare sig och jag kommer bli hästlös.
Självklart tråkigt, det är ju en stor del av ens liv. Men det kommer ge mig mer tid till familjen, hemmet och träningen. Och det känns rätt! Läs mer på Sessans blogg: sessan2002.wordpress.com

Nu är det ett par timmar tills jag ska till jobbet, så ska passa på att pyssla lite! Ska göra om en prylhylla till chelsea.
Den ser ut som nedan just nu, fast helvit. Sätter in en bild sen när den är klar så får ni se vad jag gjort med den :-D



//Erika

Bildbomb!

När man är sjuk hinner man tex lägga över bilder från kameran som legat där lite för länge ;-) självklart var alla på Chelsea hehe.

Här kommer några smakprov!

semledagen fick C självklart en egen semla! Hon åt upp locket och all grädde och mandelmassa ;-)



När vi har tråkigt ibland så kan vi baka, antingen på riktigt eller med lera ;-)





Sen så har Chelsea en favoritlekplats, med ett hööögt torn! Och mellis ute är alltid mysigt!



Det var väl allt för denna gången! Det är sportlovsvecka just nu, men vi jobbar ju som vanligt och Chelsea går på dagis. Men de har varit lite mindre barn i veckan, så tex i går så åkte de tåg till Rudan och grillade korv! Mysigt! :-D

//Erika

RSS 2.0