En härlig dag!

Idag har vi varit ute och åkt hela dagen jag och Chelsea.

Först var vi i globen centrum och fikade med tre andra mammor med sina bebisar! Vi har pratat på ett hästforum om våra graviditeter och bebisar ett bra tag nu, så nu träffades vi för en fika. Otroligt trevligt och kul att komma ut och träffa lite andra mammor! :-D Chelsea var vaken hela tiden och skötte sig sååå fint! Blev lite hungrig efter en stund, men efter lite mat och slummer så var hon på g igen!

Sen åkte vi genom snöstormen till stallet för Sessan skulle kolla och raspa sina tänder. Chelsea slocknade i bilen och vaknade inte förrän vi var hemma igen hehe.

Nu ikväll har hon varit på ett strålande humör! Skrattat och pratat som en tok haha. Har nog med natten att göra, för hon har sovit sååå bra i två nätter nu! Med ett eller två uppvak bara! Och i morse sov vi till 10:30!
Först ville honupp 6.30 men fick henne att somna om tillsist hehe.

Härlig dag!!!

Kram Erika

Hittade en leopardunge...

Titta vad jag hittade hemma hos oss i går, en tvättäkta leopardunge ;-)



Hon är såå söt i den där dressen, som hon fick av min kusin Emelie! Men så mkt som hon växer så har hon snart växt ur den hehe.

Dagarna flyger fortfarande iväg, snart är hon tre månader!
Hon har sovit lite dåligt senaste dagarna, tror hon är i ngn utvecklingsfas eller så, vaknar oftare på natten för att äta. Men det går nog över snart :-)

Utveckligen fortsätter

Nu för tiden har Chelsea helt accepterat magläge, i korta stunder iof men ändå ;-)
Då ligger hon och lyfter hela övekroppen för att kunna titta sig omkring!
I dag lade jag hennes skallra framför henne, och oj vad hon koncentrerade sig på den, stirrade verkligen. Sen kom handen saaakta upp några millimeter och landade på skallran! Det såg verkligen ut som att hon gjorde det medvetet, så vi säger att hon gjorde det :-D

Här har vi bildbevis!


Tiden går fort!

Nu är Chelsea snart 3 månader gammal! Otroligt vad tiden går fort!
Och utvecklas det gör hon också hela tiden!

Äta på händerna är hennes största intresse just nu, men även att ta tag i saker som man lägger på/intill henne. Hon har fortfarande inte full kontroll, men i går låg hon och höll i sin skallra som hon fick av sin farmor i julklapp jättelänge! Oftast åkte den in i munnen så kart haha.

Men så här ser det ut mesta delen av tiden:



Sen snackar hon mer och mer, pratar man med henne så kan man få höra oooaaoooaaa som svar! Så gulligt!!
Och skrattar gör hon om man låter roligt eller skrattar själv åt henne, dock kommer det ännu inga ljud när hon skrattar, men det kommer nog snart! :-D

Dagarna går som sagt fort, åker vi till stallet eller handlar på förmiddagen så sover hon upp emot 4 timmar! Sen vaken för att sova igen i famnen eller om vi tar en tur i vagnen. Men vissa dagar kanske hon sover max en timme, på hela dagen! Då är hon jättegrinig på kvällen, övertrött så klart! ;-)
På nätterna har hon börjat vakna lite mer, men sover upp emot 5 timmar första omgången i sin korg, sen får hon sova bredvid mig och då vaknar hon lite då och då för att äta.
Kl 6 tycker hon vi ska gå upp, men brukar få henne att somna om tillslut, då kan vi sova till fram emot 9 ibland :-D Bästa är att hon aldrig gråter eller skriker när hon vaknar på nätterna, utan börjar med att fladdra, sen vrida och vända på sig, grymta och sen gny lite om jag inte redan vaknat. Skönt!

Snart väntar första vaccinationen, i början av februari! Får se hur det går!

Kram!

BVC och 2 mån kollen!

Idag var hela familjen med till BVC, där det var vanlig mätning och vägning men även läkarkontroll.

Här är siffrorna denna gången:

Vikt: 6840gr
Längd: 60,5cm
Huvudmått: 41cm

Kurvan fortsätter rakt uppåt, men bvc-tanten var så nöjd så! Frågade mig om jag bara ammar eller ger ngt mer, men jag ammar ju bara hehe. Är väl grädde ;-)

Sen var det läkarkontroll. Kollade reflexer, hjärta, puls, ögon, mun och sånt. Allt såg jättebra ut och hon var så imponerad av att Chelsea var så stark och vaken i blicken :-D Mkt berömm fick hon, för hon låg och jollrade och tittade på allting, var jätteduktig hela tiden!

Skönt!

Tävlingstips!

Här kan man vinna presentkort  på jättefina saker!


Jag är med och tävlar om ett presentkort
hos Ljuva Ting, värde 500 kr! Besök ANNASARA.NET
och var med och tävla du med!

Sessan update

Länge sen jag skrev om min andra lilla flicka, Sessan ;-)
Har ju inte ägnat så mkt tid åt henne senaste tiden, av förklarliga skäl hehe. Men hon verkar må så bra så ändå!
Tar in henne och borstar och myser, om bebisen sover, och då är hon så kelig och go!

Sen har jag ju underbar hjälp av delägaren Matilda och medryttaren Zandra! Sistnämnda är ett guldkorn som jag är glad över att jag träffat! Hon verkar passa Sessan utmärkt och hon rider ju så jäkla bra så man undrar om det är samma häst som innan ;-)
Har planerat att själv börja rida lite smått nu igen, känner mig bra i kroppen så det ska nog gå bra, men får bli liiite varmare först, så att Mini kan passa Chelsea undertiden, utan att frysa ihjäl hehe.
Och så har jag varit förkyld sen i nyår, får se till att bli helt frisk först också!

Tänk när man kan se ut så här igen: (längtar både till hästryggen och sommaren!)


Gott nytt år önskar Erika & Chelsea


RSS 2.0