Poolpremiär!

Idag var det så varmt så vi blåste upp Chelseas nya pool så hon fick bada lite! :-D
Hon satt mest och öste vatten mellan olika hinkar och burkar hehe.

Igår var hon med dagis och badade vid Rudan, men då hade hon tydligen inte doppat sig. Lekte väl bara vid stranden gissar jag ;-)

Värmen verkar annars inte påverka henne så mkt, lika energisk och vild som vanligt hehe. Idag var vi lediga hon och jag. Vi var och veckohandlande bara på fm sen har vi bara varit hemmavid, skönt!

Bild från poolbadet idag:



//Erika

Midsommar 2011

Då har det varit midsommar igen :-D
Jag startade med att jobba på midsommarafton, men bara till kl 14. Då var det bara att åka hem och börja förbereda inför ankomsten av gästerna!
De som kom var mamma, pappa och hela familjen Lalander! Jätteroligt!

Chelsea var förstås nöjd, fick ju uppmärksamhet hela tiden hehe. Fina presenter fick hon också, brtskämda unge ;-)
Mormor och morfar kom med jättefina nya kläder (behövs verkligen!) och lite grejer till favoritdockan ("bebis"). Och Lalanders hade köpt en häftig kaffekanna som det bodde flickor och kaniner i ;-) Den leker hon med hela tiden!
Och själv fick jag ett jättefint blomsterträd! Står på altanen nu, men kanske ställer den i vår "nya" trädgård på baksidan sen när allt är klart där ;-)

Åt massa god mat, och min hemmagjorda jordgubbstårta och muffins. Gjrde vitchokladtopping till muffinsen, oj vad gott det var! Om man får säga det själv hehe.

Mkt trevlig, mysig, rolig midsommar! Tack alla inblandade! :-D

Tog tyvärr inga bilder! Så ni får en från ngn dag innan midsommar, när Chelsea (aka trollungen) sprang ute i spöregnet och sopade altanen hehe.



//Erika

Vill testa en ny tv!

Dags att hålla tummarna igen att jag ska få bli testpilot på lite mer än bara chocklad, färdigmat och tvättmedel ;-)

Deltar i en utlottning om att få testa en ny tv: LG cinema 3D närmare bestämt! (Via Smartson)
Det vore ju inte dumt att tex. få till det där biorummet vi tänkt på nedre botten! :-D

Om man kollar på den här videon så verkar ju tv:n heelt ok faktiskt ;-)
Har faktiskt aldrig testat att se på film i 3d, och det kommer ju säkert vara framtidens tv-format, så bäst att hänga med lite liksom hehe.

Så håll tummarna, eller gå in själva och ansök!

//Erika

Bilder

Satt just och kollade lite bilder på datorn som jag inte orkat redigera, hittade två från mars/april som var så söta! Här kommer dom!




Sommaren är här!

Äntligen kan man lugnt säga att sommaren är här! Sol och värme i princip varje dag, underbart!
Gäller bara att få i ungen massa vatten ;-)

Dagarna rullar annars på här, dock har Chelsea ingen dagis denna veckan, skkulle gått tisdag och idag men var lite hängig igår så pappa tog vab :-)
Det som gäller just nu är att vara ute och att gunga, det är livets stora mening tycker Chelsea.
Och att leka med grannen Elias på gården! De ropar efter varandra bara de passerar varandras hus, och får världens glädjefnatt när de träffas,det är så roligt! :-D

Annars går det hättebra på dagis, hon stormtrivs verkligen och de verkar trivas med henne. Går nu tre dagar i veckan, men funderar på att öka på till fyra dagar i höst om det fortsätter gå så bra.  Då kan jag öka på min tid på jobbet lite också, men bara liiite så hon inte får så långa dagar. Jobba är inte hela livet ;-)

Om värmen fortsätter så här så ska vi nog promenera ner till stranden snart så får Chelsea ta sitt premiärdopp! Köpt en solskyddsdräkt som hon får prova då, lovar att ta bilder isåfall ;-)

//Erika

RSS 2.0