Hemma igen

Nu är vi hemma från Halmstad igen!
Blev inte så mkt bloggande, lätt att det inte blir av liksom.

Hade en jätteskön vecka i Halmstad. Lite blandat väder men oftast fint. Var ute och promenerade, kollade affärer eller bara slappade vid huset.
I måndags var vi till Liseberg i Göteborg med Marie-Louise(Chelseas farmor), Fredrik och Peter(farbror). Mycket folk var det, lite jobbigt nästan. Men vi hade en trevlig stund och snurrade lite hjul och försökte vinna lite grejer.
Jag vann ingenting men Mini lyckades vinna ett stooort rör med Ballerinakex! 2.5kg tror jag det var.
Sen vann Peter en göteborgsjkanin till Chelsea, så söt och kul som minne! Sen vart det en massa små gosedjur.
Käkade på Hard rock cafe gjorde vi också, på avenyn. Grymt god mat!

Chelsea med "sina" vinster:


I tisdags var vi till Ullared! Mycket folk där med, så orkade inte med att titta på precis allt utan tog det viktigaste: hästavdelningen (Sessan fick ett schabrak och grimma), barnkläder (Chelsea fick två tröjor, halkstrumpor, body, pyjamas och regnställ) och heminredning (köpte kuddar med engelska flaggan och en beatlestavla till vårt london-sovrum hehe).
Viktigaste saken köpte jag på netonet på utsidan av Gekås, min nya mobil!! En Sony Ericsson x10 mini pro, i rött!
Hittillt är jag mkt mkt nöjd!

I onsdags rullade vi sen hemåt, Chelsea sov först i två timmar... skönt! Sen var hon vaken nästan hela resten av resan med en hel del gnäll... lite jobbigt. Men det gick! ;-)

//Erika

Semester i Halmstad

Nu är vi i Halmstad på vår årliga semesterresa, för att hälsa på Minis mor, bror, syster mfl.
Vi åkte tidigt i går morse, mest för att Chelsea skulle vara trött och sova hela resan, som hon gjort förut. Men tji fick vi, hon sov en stund i början och slutet. Där i mellan var det rätt mkt gnäll. Vet ej varöfr eg, hon gillar att åka bil. Övertrött eller varm eller ngt.
Men det gick bra iaf, och nu är vi här. Och det regnar... Har ju längtat efter regn länge nu, men ville ha det hemma, inte här ;-) Men det gör inte sååå mkt, bara man kommer bort hemifrån ett tag så är det skönt.

Chelsea sov riktigt bra första natten, vi hade en Ac i gång när hon gick och lade sig, och tror det bidrog till att hon sov över tre timmar direkt efter insomning = aldrig hänt innan! Får se om det sker även ikväll ;-)
Eller ikväll ska vi i väg och grilla hos Tobbe och Simone, då blir det en sen kväll för lilla C. Men är det semester så är det!
Just nu är hon på strålande humör, hon får mata familjens labbe Totte med majskrokar, lycka! :-D

Skriver mer sen, och det kommer bilder också!

//Erika

Midsommaren - i efterskott

Kom på att jag inte rapporterat ngt från i midsommar, Chelseas första!

Vi åkte dagen innan till Uppsala för att hälsa på i min faster Lenas butik http://mobelmagasinet.com/ , och sedan därifrån hem till dom i Grillby. De har byggt ett hus på samma tomt som farmors och farfars gamla landställe, där jag spenderat minst halva mitt liv tror jag ;-) Så det var lite speciellt att visa Chelsea stugan och omgivningarna!

Vi sov i stugan och sedan på midsommarafton kom även mamma och pappa ut till oss för att "fira" :-) Jättetrevligt var det och vi hade jättefin väder hela dagen!
Chelsea trivdes som fisken i vattnet, även fast det blev jättesent på kvällen så gnällde hon knappt!
Men på hemvägen sen så var hon så övertrött så hon grät mest hela vägen stackaren..

Så här fin var hon på midsommarafton:



Och här är vi på promenad i villberga-by:



//Erika

Ps. i förrgår var jag, mamma, pappa och Chelsea ut till Vaxholm i skärgården! Jättehärlig dag, ska berätta mer när jag orkat ladda upp fotona därifrån!

RSS 2.0