Nya smaker!

Idag har Chelsea fått smaka på blodpudding för första gången!
Den slank snabbt ner i magen och hon sa mmm flera gånger hehe. Så det kommer vi köra med fler gånger, men hon kommer få äta det själv.... kände mig inte så sugen ;-)
//Erika

Ja se det snöar...

...eller ja det gjorde ju det i fredags i alla fall, med besked! Och i morse när man skulle till jobbet så var det -20 på termometern i bilen, hääärligt. Not! Nu är jag väldigt trött på kyla och snö.
Stackars Chelsea tror väl att världen alltid ser ut så här ;-)
På tal om Chelsea, här går det framåt hela tiden! Hon har till och med lärt sig några nya ord! Äntligen har hon börjat härma läten och ord.
Vad kan hon då?
-Mamma (låter mest mammaaaamma när hon vill ngt)
-Titta och där (har hon kunnat länge)
-Mimmi (kattens namn, lärde hon sig fort och säger det flera ggr om dagen)
-Kaka (nej inte kaka som i kex, utan Kaka som i fotbollsspelaren Kakà! Härmade mig när jag visade upp fodralet till fifa 11 men Kaka på framsidan, sen dess säger hon det hela tiden)
-Papa (ja faktiskt, tillslut kom det ett svagt papa, som faktiskt betyder pappa också hehe)
Inte så mkt, men bättre än ingenting ;-)
På dagarna så leks det mest, hon älskar sina "Little people" gubbar. Hon har några gubbar, en rosa buss och en lekplats. De används varje dag. Gubbarna ska åka buss eller rutchkana ;-)
Dansa och sjunga är också ngt hon bara älskar! Jag ska sjunga och hon ska dansa eller göra rörelserna till. Imsevimse kan hon alla rörelser till, lika så "I ett hus", "Fruktsallad" och "Dansa lilla nallebjörn". Och så får man inte glömma att applådera efter varje sång, det gör man ju på öppna förskolan :-D
Att vara i stallet är också jätteroligt, att doppa vantarna i vattenhinkarna eller plocka bajs till exempel ;-) Ska bli skönt när det blir varmare bara!
Inga nya bilder på datorn, men lovar att lägga in några snart!
//Erika

RSS 2.0