Sjukdomar och regn

Efter en ledig helg med bara regn och regn så fick jag gå hem från jobbet i morse för att jag inte kunde prata knappt! Hes och det gjorde ont när jag svalde. Så nu sitter man här i soffan och orkar knappt lyfta ett finger...
Jo tillräckligt för att blogga tydligen ;-)

Kan uppdatera lite vad som hänt senaste tiden.
Chelsea har först varit på kalas hos en dagiskompis, Angelica. Hon var där med sin pappa för jag jobbade, men hon hade jätteroligt och pladdrade om det länge efteråt! Fick tårta och kakor och en påse från fiskdammen.
Sen så åkte vi samma lördag till min kusin Matilda som hade studentmottagning. Trevligt att träffa lite släktingar från mammas sida som man inte träffar så ofta. Matilda var så fin och det bjöds på en massa gott. Chelsea trivdes bra och sprang och hämtade godsaker åt oss alla ;-)

Sen så fortsatte festligeheterna veckan efter, då var det sommarfest på dagis. Lite som en avslutning eftersom några går på semester snart. Barnen sjöng sommarsånger och så fick vi mat. Jättetrevligt var det, tror de flesta var där faktiskt. Nu är det ju ett mkt litet dagis, så det blev ändå inte "för mkt" ;-)
Chelsea såg så glad ut när hon stod och sjöng med barnen, men bäst var nog efterätten: muffins! Hon smög till sig några extra när ingen såg! ;-)

Så här fin var hon på både kalaset och sommarfesten:




Sedan så är det annars fotbolls EM som tar mest tid här hemma, varje kväll är det match, underbart!
Sverige är tyvärr redan utslaget, trots att det är en match kvar. Men är eg inte så ledsen, så dåligt som vi spelade så var vi inte värda att gå vidare helt enkelt.
Nu håller jag främst på England. Rooney är äntligen tillbaka efter avstängning, har lär vara het och hoppas att han gör många mål.
Om inte annat för att jag ska få mer poäng i min "dröm elva" på aftonbladet. Ligger inte så bra till totalt, men tävlar mest inviduellt mot Mini. Där leder jag faktiskt hehe.
Men som sagt, hoppas på massa mål från Rooney i morgon. Har även Hart och Young från England så det kan bli fin utdelning.
Tyskarna har jag tippat som totala vinnare, och de vann senast i går mot Danmark. Och självklart gick de vidare från sin grupp. De ser stabila ut så de går nog till final. Vilka de får möta är lite oklart, men Spanien är ju en av stofavoriterna. I kväll får vi se hur de står sig mot Kroatien. Ska väl gå vägen? Silva i Spanien har iaf gett mig grymt bra poäng i drömelvan hehe.

Nej nu ska jag snyta mig och hämta Chelsea på dagis snart. Har suttit i soffan hela dagen så får se om jag svimmar när jag ställer mig upp ;-)

//Erika

Fotbolls EM 2012



Nu har första omgången i fotbolls EM spelats. Kan väl börja med att säga att Sverige kommer få det mkt mkt svårt att ta sig vidare från gruppspelet.
De spelade mot Ukraina i går och det såg inte alls bra ut. Lojt och sävligt. Ukrainarna sprang lätt ifrån de svenska spelarna på kontringar och tillslut stod de också som vinnare, förstås. Sheva var i toppform dessutom!
Zlatan gjorde visserligen ett mål, men det var inte mkt mer med det.
Nu ska vi möta England och Frankrike, som mötte varandra i går. Och även fast det inte var ngn höjdarmatch så kommer nog båda lagen ha det ganska lätt mot sverige.
Men man ska väl inte tappa hoppet innan det är över? ;-)

Går ej sverige vidare så hoppas jag ju förstås på England. Rooney är tyvärr fortfarande avstängd, hoppas han tar en plats sedan när han är tillbaka. Hade dock två unitedspelare på plan senast, Welbeck och Young. Gjorde väl ok matcher men måste nog höja sig lite till.

Ryssarna imponerade i sin första match, dock mot Tjeckien, men ändå. Så jag bytte in lite ryssar till min drömelva på aftonbladet ;-)
Andra som kändes starka i första omgången var Tyskarna och Spanjoerna (som dock inte hade det jättelätt mot Italien!). Och så överrsakade Danmark med att vinna över Hollland, det var lite kul!

Idag börjar omgång två, ska bli kul att se hur lagen spelar nu när de kommit in i turneringen och fått känna på varandra litegrann. Vissa kan nog höja sig ett par snäpp. Själv jobbar jag ikväll, men tur i oturen så är det väl den mest ointressanta gruppen som spelar idag.

Tippa en EM-vinnare? Säger nog Tyskland i detta läget.. men vi får väl se!

//Erika

RSS 2.0