Sol och hästhår i munnen

Vårtecken, man är full av hästhår och damm i kläderna när man varit i stallet ;-)
I går och idag har det varit soligt härligt väder så har varit ute i stallet och borstat av vinterpäls som en galning hehe.

Sessan har stått och verkligen njuutit hela tiden, har dessutom fått gå utan täcke i ett par dagar, märktes främst idag att hon gillade det  - hon var rätt dammig från topp till tå ;-) Men det kan hon vara värd!

Ska lägga in lite nya bilder på henne också snart!

Kram Erika

Bröllopsbilder

Bild på sötaste tjejen på bröllopet:





Bröllop!

Idag var vi på Minis pappas bröllop, han gifte sig med sin Ia :-) Jättefin cermoni i Sköndals kyrka, efteråt liten Buffé. Trevligt!
Chelsea hade sin söta klänning hon fick av sin mormor i påsk, jättesöt var hon! Och Mini hade kostym för första gången, köpte den i går och han var riiiktigt stilig :-D Bilder på båda två läggs in i morgon!

Chelsea skötte sig jättebra! I kyrkan stirrade hon ut prästen och sjöng för sig själv medans han pratade, lika bra att skämma ut oss direkt haha.
Blev lite trött vid middagen och gnällig mot slutet, men fick mkt berömm för att hon var så duktig och snäll nästa hela tiden!

Hon kom i säng senare än vanligt ikväll, men nu ligger hon och sover iaf. Vi andra har ätit Mc Donalds kvällsmat, mums!

Som sagt, bilder kommer senare!

Vägning och sprutor

I går var vi på BVC för att väga mäta och få vaccinsprutor!

Vikt: 9090gr
Längd: 67cm
Huvudomfång: 44cm

Sprutorna gick jättebra att ta! Lite tårar kom det men direkt när hon fick komma upp i famnen så slutade hon, tittade på sköternskan och skrattade ;-) Det var det liksom hehe.

Viktkurvan ligger jämnt och fint, hon sa ingenting om att Chelsea är så stor ;-). Sa bara att hon kändes mkt stark när hon satte sig upp genom att hålla sköterskan i fingrarna! Men så har hon ju gjort i flera månader nu hehe.

Här följer en härlig vårbild tagen i Halmstad i påsk:





Glad Påsk!

Sitter just nu i Halmstad hos Chelseas farmor och skriver. Vi är här hela familjen och firar påsk.
Resan ner gick superbra, Chelsea sov enda till Värnamo där vi ändå tänkt stanna och äta, perfekt! Vi åt på Max och Chelsea fick också i sig litegrann och en ny blöja.
Åkte sedan vidare och hon somnade strax igen och sov hela vägen in till Halmstad :-D

Hon har varit otroligt duktig sedan vi kom hit i torsdags, på jättebra humör och charmat alla! Endast gnällt lite när hon blivit trött, men knappt det ens!
I går var vi på sportbar och åt, och det fixade hon galant! Mkt stök och ljud men det bekom henne inte alls! Somnade till och med en stund i sin fasters famn :-)

Har fått en rolig leksak av farmor i påskpresent, den både smakar gott och låter hehe.
Innan påsk träffade vi mormor och morfar, då fick hon (jag då) välja en finklänning på Barnbolaget som hon ska ha på sin farfars bröllop. Och så fick hon jättefina väggdekorationer till sitt rum, med bondgårdsdjur! Inte hunnit sätta upp dom ännu, men bild kommer när det är klart!
Jag fick också välja en klänning till bröllopet åt mig själv! Tack snälla mamma och pappa!!

Sitter nu med magen full av god mat och godis i mängder.. ska snart lägga oss och kolla en film, tror vi åker hemåt i morgon igen!

Glad påsk till er alla!

RSS 2.0