Blogga, ska man det?

Klart det är roligt att blogga, mest för ens egen skull som en dagbok. Men man ska komma ihåg det också ;-)
Lättare att gå in på facebook på mobilen och slänga upp en statusuppdatering hehe.
 
Vad har hänt senaste tiden då?
Största grejen var väl när Chelsea fyllde 3 år den 1 november! Stora tjejen!!
 
Första helgen hade vi lite släktkalas med farmor, Fidde, farbror Peter m flickvän Sofia, mormor, morfar, gammelfastrarna Lena m Lasse och Kerstin och min kusin Emelie.
Massa paket och god fika vart det, väldans trevligt och Chelsea var eld och lågor.
 
 

Men efter det längtade hon heeela veckan på att få ha sitt barnkalas! Tänk att få visa alla kompisarna sitt rum och sina saker! :-D

Efter några återbud så kom tillslut 6 st kompisar på kalaset. Valde att bara bjuda de närmast i ålder som hon leker med mest. Nästa år kanske vi bjuder hela dagis men då är vi iiinte hemma hos oss ;-)
De som kom var Julia, Edvin, Angelica och Allan från dagis och så kompisarna Alicia och Elias.
Chelsea hade valt tingeling-tema, så det var dukat med tingeling, en tårta med tingeling, till och med tingeling på muffinsarna :-)
Hon fick en massa fina presenter och hade jätteroligt!



På självaste födelsedagen den 1 november som var mitt i veckan så hade vi ett eget litet firande bara Chelsea pappa och mamma. Då blev det bakelse och lite paket :-) så det känns som att vi firade treåringen i flera veckor hehe.

 
När man fyller tre år så får man även gå på treårskontroll på bvc. Chelsea skötte sig helt exemplariskt och svarade på alla frågor Eva hade. Hon fick peka ut bilder och leksaker, berätta lite om sitt dagis, hoppa och sparka på en boll. Inga som helst problem.
Blev vägning och mätning också, 16.8kg och 99cm lång :-D helt propotionelig !
 
Annars så går Chelsea på dans varje lördag på Flex (där vi föräldrar gymmar), varje måndag är hon och jag ledig och då handlar vi, äter god lunch och bara myser :-)

Se ser veckorna ut och de bara rullar på, snart är det jul!!
 
Kram Erika

RSS 2.0