Livet ändras...

Idag skedde en stor förändring i mitt liv. Jag blev efter 6 år hästlös!
Sessan har idag flyttat med sin delägare Matilda till Akalla, i närheten där Matilda bor. Hon kommer nu kunna rida och träna regelbundet och få mkt mer tid med Sessan. Det känns helrätt och bra!
Läs mer på sessan2002.wordpress.com

Det jag nu kommer ha mer tid till är främst familjen, Chelsea, att träna och ta hand om hemmet ;-) Så även fast det kommer kännas tomt och konstigt så kommer det bli bra!



Du kommer vara saknad Sessan!

//Erika

AIK - allsvenskan är igång!

Har ju inte bloggat ngt sedan allsvenskan drog igång igen, ajajaj!
Ungefär i höjd med att elitserien tog slut för AIK (i semifinal mot skellefteå) så startade fotbollsallsvenskan igen. Och som vanligt vad jag och min kära far på plats på Råsunda på premiärmatchen! Sista premiären dessutom, efter denna säsongen rivs ju vårt råsunda :-(
Kallt var det, det började till och med snöa vid paus. Men som tur var så höll det inte i sig allt för länge. Och faktiskt så brydde man sig inte särskilt mycket heller!
Matchen, mot Mjällby, var väl inte ngn jättehöjdare spelmässigt. AIK glimrade till ibland, speciellt nya Borges och Atakora imponerade på mig stundtals. Det kan bli riktigt bra det där!
Och backlinjen verkar vara lika stabil som förra året, hoppas verkligen alla klarar sig från skador och liknande.
Hur som helst... Mjällby är tunga att möta, speciellt eftersom de gärna backar hem hela laget och grötar. Inte lätt att komma igenom då. Och några mål blev det heller inte, 0-0. Lite trist inledning, men skönt att vara igång igen :-D

Efter det mötte de Kalmar borta. Såg det på tv och tyckte de spelade mkt bättre nu! Dessutom vann de med 1-2! Borta mot Kalmar är det starkt tycker jag faktiskt. De har många långa spelare och svårt att komma igenom även där. Men det såg stundtals riktigt bra ut och framtiden kändes ljus...

..tills matchen som kom efter, hemma mot Göteborg. En i sin helhet rätt tråkig match med få jättechanser. AIK tog dock ledningen och det kändes klappat och klart. Tills övertid då Göteborg grötar in den, mkt pga en målvaktsmiss av Turina. Varför varför boxar han inte bort bollen istället för att försöka plocka den eftersom det var så rörigt?
Kändes som en förlust trots 1-1, var riktigt besviken efteråt.

Idag var det match igen, borta mot Syrianska. Det skulle vi väl ändå vinna?
Jadå 0-1 blev det. Inget skönspel direkt och är glad att de lyckades få in ett mål faktiskt. Tre poäng är alltid tre poäng! Atakora blev målgörare, kul!
Annars var äntligen Mutumba i bra form, hade mkt boll och höll i den bra. Enda som saknas är den där sista perfekta passen eller målet :P Men det kommer nog!

Hittils har de väl inte imponerat, men det har ju bara gått 4 omgångar än så länge hehe.

Ska man våga tippa AIKs placering i år? Absolut topp 5! Men kan de toppa andraplatsen från ifjol? Det blir nog svårt, men ingenting är omöjligt!


Trehjuling och Påsk!

Våren har varit här en vända, men så har också snön varit på återbesök..brrr!
Men innan det har vi haft påsk och Chelsea har fått en trehjuling! Mkt populärt kan jag säga, och hon ville så klart köpa en hjälm och en ringklocka också ;-) Roligast är så klart att åka tillsammans med bästisen och grannen Elias!



Påsken firades först hemma med lite enkel påskmat på långfredagen. Sen på påskafton åkte jag och Chelsea till mina föräldrar för "riktig" påsklunch. Mmm så gott det var!
Chelsea fick så klart påskägg med godis och lite roliga grejer. Tyvärr var jag dålig på att ha kameran med mig, så har bara lite poseringsbilder ;-)

Håll till godo!

I brist på påskris kan man pynta kökslampan ;-)

Avslutar med att visa upp mitt första försök på att pimpa en prylhylla! Denna är till Chelseas rum och hon har själv ställt dit sina småpryttlar ;-) Perfelt för kinderägg-leksaker och annat strunt!



//Erika

RSS 2.0