Gamla filmer

Ni som känner mig väl vet att jag gillar gamla svenka långfilmer, gärna m Nils Poppe, Gunnar Björnstrand eller Sickan Carlsson. :-D

Hittat några dvd:er jag gääärna skulle vilja ha!

Bom box!

Klassiker!



Fotbollstjejen Chelsea

I veckan fick Chelsea ett paket på posten, från farbror Peter och Fredrik som varit i Glasgow (skottland). Det var ett matchställ från Glasgow Rangers, sååå sött!!
Tur att jag (mamma) har Rangers som favoritlag i skottland ;-)

Här är bildbevis:


Snor och inköp

Chelsea har varit snorig i ett par dagar nu, men har aldrig varit så glad som nu! På strålande humör i flera dagar nu och leker mer själv också. Köpt en matta till vardagsrummet så det ska va lättare för henne att lära sig krypa. På den har vi pallat upp med mjuka saker så hon kan sitta själv och leka, mkt uppskattat!




Fick en rabattcheck från Lindex som snabbt använder för att köpa supersöta Bamseplagg!
Köpte en klänning med tillhörande randiga leggings med katten jansson på! Skulle köpa denna solhatt också men fanns inte :-(


Lindex har faktiskt jättefina barnkläder!
Gillar tex deras söta kläder med bondgården på och de nya Emilkläderna! Och så såklart bamsekläderna!
Här följer några plagg jag skulle vilja ha:



Sen försöker jag hitta mörkbruna eller orange strumpbyxor/leggings, som hon kan ha till sin fina maxomorra-klänning vi inhandlat tidigare! Men svårt att hitta! En brun/orange solhatt eller mössa ska också försöka hittas...

Det var det för denna gången!

6 månaders kontroll och biblioteksbesök

Började morgonen med ett biblioteksbesök, vår föräldragrupp hade visning där, då de visade oss runt och förklarade hur allting fungerar.  Fick också lite fika och hämtade ut Chelseas gratisbok som man får som nyfödd :-) Den smakade gott tyckte hon.
Ska skaffa lånekort tänkte jag, fanns massa roliga böcker och biblioteket var fint och fräscht!

Sen var vi också på bvc för 6månaderskontroll. Vägde och mätte först, ligger nu på 9500gr och är 69cm lång. Följer kurvan jättefint!
Sen skulle läkaren kolla henne, gick snabbt och alllt verkade vara i sin ordning. Hon tyckte dock att läkaren var lite småspännande, satt och stirrade på honom ;-)
Nu ligger hon och snarkar högt i sin vagn, en händelserik dag!

//Erika

RSS 2.0