Julen i bilder...

Nu har jag fått upp lite av bilderna från julen, här kommer ett axplock av de bästa!


Chelsea i sin fina julklänning






Julgranen och godisbordet!




Dags att lägga sig i den nya ko-pyjamasen







GOD JUL

Chelsea med familj önskar alla en god jul!!

På julafton hade vi besök av Chelseas farbror Peter och mormor och morfar. Hade en jättemysig och lugn jul, och C fick en massa massa fina paket!!
Har inte hunnit leka med alla roliga grejer ännu, men under dagen har "låtsas-fjärrkontrollen" och pusslen varit roligast. Har delat upp allt mellan hennes rum och vardagsrummet så det inte blir för mkt hehe.
Nu har hon gått och lagt sig i sin fanstastisk söta ko-pyjamas. Sååå trött var hon, för idag var faster Caro och kusinerna på besök, full fart! :-)

Själv fick man också en massa paket, som jag inte ens räknat med! En typ av sodastreamer från min älskling! Och våffeljärn, tårtdekorationsbok och Lilla huset på prärienb dvd-box av mor och far! Jag måste ha varit himla snäll i år ;-)

Men man känner att det är barnens högtid nu, Chelsea kommer  i första hand och det ska bli roligt senare när hon "förstår" vad paket och liknande innebär! :-D

Nu ska jag slänga mig i soffan och jääääsa! Bilder från julen kommer senare!

//Erika

Lite uppdateringar

Nu har det inte blivit av att skiva i bloggen på lääänge igen. FY på mig!

Sitter vid köksbordet och tittar ut på snön utanför fönstret, skulle kunna åka pulka på altanen nästan ;-) fint med snö, men tycker det räcker gott och väl nu!

På tal om pulka så tycker Chelsea att det är helt underbart att sitta i pulkan! En dag skulle jag ta henne i vagnen och matvaror i pulkan mellan garaget och huset. Då grääät hon och pekade på pulkan, den skulle ju HON sitta i ;-) Så klart fick hon det då hehe.

Vad har vi mer hittat på sen senast?
Firade lucia på öppna förskolan tillsammans med grannpojken Elias och en massa andra små tomtenissar och pepparkaksgubbar. Chelsea var lussebulle hon ;-)
Vi skulle sitta ner och sjunga julsånger, men Chelsea sprang direkt fram till trummorna och valde ut en, så hon trummade med i alla sångerna, eller så sprang hon omkring och skrattade. Kan tala om att det var kanske 1-2 till som gjorde så - dock var det Chelsea som syntest mest hehe. Inte är hon blyg inte!


Sen så kan vi väl visa lite mer bilder när vi ändå är på gång!
En av Chelseas favoritsysselsättningar är att bläddra i böcker! Tidningar går också bra, men hon släpar gärna runt på sina egna hårda böcker och sitter och bläddrar och bläddrar.



Och så en söt bild på hennes nya jacka hon fått av sin mormor och morfar! Skönt att ha när man sitter i åkpåsen i detta ruskväder!



I helgen ska vi köpa julgran, ja en riktig! :-D Då återkommer jag med nya bilder.

Kram Erika

RSS 2.0