Fler bilder

Här kommer lite fler bilder från sommaren!

Kryssningen till Åbo:



Och lite posering vid matbordet hemma ;-)


Sommaren 2011

Dåligt med skrivandet senaste tiden, får skylla på semesteritder ;-)

Sist jag skrev var vi ju i halmstad. Stannade en vecka, och hade väl inte så där jättebra väder. Oftast uppehåll men inte mkt sol = inget bad väder. Synd då det är så bra att bada där med barn, långgrunt!
Men skönt att vara hemifrån lite, och samtidigt jätteskönt att komma hem också.
Chelsea var jätteduktig på hemvägen med, inga som helst problem i bilen :-D

Sen har vi mest varit hemma resten av semestern. Chelsea har lekt med sin bästis Elias så mkt hon kunnat förstås!
Men så tog vi faktiskt och åkte på en liten finlandskryssning hela familjen. En 24h kryssning till Åbo.
Åkte vid 7 på morgonen och kom hem vid 6 morgonen efter. Jättemysigt var det, och Chelsea tyckte det var så roligt med alla aktiviteter för barn. Bollhavet och mumins hus var nog bäst ;-) Och att äta på restaurang!
Först hade vi frukostbuffe, en finare variant, som ingick i hyttpriset. Och sen så hade vi lunchbuffe senare på dagen. Chelsea åt jättemycket, favoriten var pannkakorna tror jag hehe.
Sov rätt bra på natten faktiskt i stor dubbelsäng. Chelsea vred och vände sig en del, hon gör ofta så om hon ska sova tillsammans med oss, sover mkt bättre i eget rum. Men vi kunde kolla på tv och äta chips när hon somnat, så vi var nöjda ;-) Men nästa gång försöker vi åka utan barn så man kan slappa lite på däck, nu var det full fart hela tiden hehe.

I skrivandets stund är Chelsea hemma hos sin mormor och morfar i jakan, de ska ha henne hela dagen. Jag själv har gymmat, varit i stallet och så skaffat linser (ääntligen! Har gått med glasögon sen Chelsea föddes.. två år snart. Och det är bara pga lathet, helt sjukt!). Ibland är det skönt att vara lite barn (och sambo!) fri faktiskt, bara ro om sig själv.
Nu ska jag strax gå ner på nedervåningen och börja röja, det ska äntligen bli ett allrum/gästrum/biorum där nere, får se vad det blir när det är klart hehe.

Lite bilder från halmstad (bilder från kryssning mm kommer sen!)

Djurparksbesök i halmstad.

Chelsea och mamman i halmstad.




RSS 2.0