Uppdateringar

Nu var det igen ett tag sen jag skrev någonting, men det blir helt enkelt inte av! :P

Men allt har sin gilla gång här hemma. Chelsea växer och utvecklas så det knakar! Känns som att hon kommer att krypa vilken dag som helst. Så i förrgår köpte vi trappgrindar, tre stycken så att vi har ;-) Köpte av en gammal hockyspelar i djurgården också, så Mini vart nöjd hehe.
För att inte kunna krypa så tar hon sig dock fram bra (eller rättare sagt, bakåt och åt sidan). Roligast är att glida in under vardagsrumsbordet, just där vi inte vill att hon ska vara. Redan nu vid 7 mån ålder tror jag att de gör saker som de vet att de inte får ;-)
Men som sagt krypandet är nog nära, hon kan ställa sig på knä, eller allra helst stå på händerna och tårna, resten i luften. Sen blir hon aaaarg när hon inte kommer någonvart!

I kväll har hon fått sova i sin egen säng också nu direkt vid läggning, i går hittade vi henne balanserades på sängkanten av våran säng..  :P Så fick natta henne i famnen och sen lägga över i hennes säng. Gick bra tredje försöket hehe.

Nu har vi börjat fundera på förskolor också, lika bra att var ute i god tid, men det känns samtidigt som: dagis, redan??! ;-)

Träffade mamma och pappa förra veckan och de hade med sig sååå fina kläder till Chelsea, bland annat bondgårdsbodyn och Ida-bodyn som jag lade in bilder på förut! :-D Och en uuuunderbar prickig klänning hon ska ha i midsommar!  TACK!!!

//Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0