Separationsångest och härliga höstdagar!

Chelsea har kommit in i en liten separationsfas. Eller det var värre för några veckor sedan. Då grät hon till och med en gång vid lämning på dagis, och det har aldrig hänt innan!
Sen så var hon ledsen när mormor och morfar skulle passa henne.
Tror det har med åldern att göra, hon börjar bli så otroligt medveten om allting, nu förstår hon att mamma och pappa går i väg och hon blir lämnad.
Dock brukar det gå över rätt fort, eller ja meddetsamma egentligen när vi försvunnit ur sikte. Men just stunden när man går och hör: maaammmaaa..... det är lite hjärtskärande :P

Men vi vet hur otroligt bra hon har det både på dagis och hos mormor och morfar så jag går aldrig och oroar mig sen efteråt faktiskt. Hon pratar alltid så glatt om dagis och alla där, och ofta om mormor och morfar också :-D

Hösten är som sagt verkligen här nu. En morgon var det frost och riktigt halt på vägarna, så fick köra rätt sakta till jobbet! Chelsea hade halkat två gånger på väg till dagis den morgonen ;-)
Men så har vi haft riktigt fina soliga höstdagar också! Bland annat var vi på en långpromenad och tog lite bilder för ett tag sedan. Här är lite smakprov!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0