Nu är hösten kommen, nu är hösten här...

Och i skrivandets stund är en riktigt fin, varm och solig höstdag till ända!
Har spenderat förmiddagen i stallet där jag har startat i min allra första tävling. En pay & ride förvisso (där man bara tävlar mot sig själv) och i det lättaste programmet som endast gick i skritt. Men man måste ju börja någonstans! ;-)
Det gick suuperbra och vi fick 67%! Läs mer på Sessans egna blogg där jag kommer lägga in bilder också sen!

Lite Chelsea-uppdatering kanske? Det är fullt ös medvetlös hela dagarna. Hon har mkt energi, är glad och sprallig. Och samtidigt kommit in i en liten tvåårstrots tror jag ;-) Mkt nej och protester. Oftast kan man lirka med henne dock, så det är egentligen inga större problem hehe.
På dagis går det fortfarande superbra,hon stormtrivs verkligen och ibland vill hon inte riktigt gå hem. Och på mornarna så springer hon nästan dit. Så härligt att vi hittade detta underbara lilla dagis!! ----> Mössebo!
Nackdelen med så lite barn är ju att vi blir sårbara när många slutar (börjar skolan tex). Just nu behöver vi fler barn, och försöker sätta upp lappar där man kan. Ska dessutom ha loppis/öppet hus 16 oktober, hoppas det drar mkt folk.
Tror många kan bli rädda när de hör ordet föräldrakooperativ. Vi funderar på att betona att det inte är ett traditionellt föräldrakooperativ. Skulle mer kalla det föräldraägt (flräldrarna äger förskolan, anställer personalen och har en styrelse.  Men vi städar inte, lagar inte mat eller liknande. Det vi gör att stå på en lista ifall personalen är sjuk och det ej finns vikarie, då får den på listan hoppa in och "jobba". Och så träffas vi och fixar saker som behöver fixas, tex målar om lekstugan.
Vi har fin sammanhållning och vi har koll på verksamheten, och det känns så tryggt! :-)
Oj nu blev det ju nästan lite reklam här... *blink*

Har jag berättat att Chelsea ska på sin första utlandssemester i december? Luciamorgon så åker vi till Egypten! Tillsammans med Mange och Denise. Ska bli jätteroligt och spännande! Stoooort all inclusice hotell är det, så vi bara kan ligga och slappa på hotellet hela dagarna :-D

Här är en ny höstbild på lilltjejen! Hej då för den här gången!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0