Chelsea 2 år!!

I tisdags, den 1 november 2011, fyllde Chelsea två år!!
Vart har tiden tagit vägen egentligen?? Föddes hon inte alldeles nyss, typ i går? ;-)
Stora tjejen är hon ju nu, fast samtidigt så liten när man tänker efter... två år är ju ingenting när man tänker på hur länge hon kommer finnas i våra liv... Älskade unge!!

Då jag skulle jobba kväll på Chelseas födelsedag så hade vi ett litet firande redan på morgonen. Chelsea fick hoppa upp i våran säng och vi åt hallonbakelser och hon fick öppna sina paket från oss!
Oj vad hon var nöjd när hon såg bakelserna, hon smaskade i sig hela sin själv! (tror dock pappa hjälpte till liiitegrann hehe).


Sen blev ögonen ännu större när hon fick se paketen! Chelseaaas utropades det flera gånger ;-)
Hon fick kompletterande figurer till sin Pippi-samiling: Pippis pappa, en skattkista och herr Nilsson. Och så fick hon lite mer duplolego, en traktor med släp ;-) Sen en liten extra present: bakgrejer (kavel och formar).

Men ni kan ju se nedan vad som var populärast:



Det var en riktigt mysig start på dagen! Chelsea ville knappt gå till dagis sedan, hon ville bygga med sitt lego (fick mer lego av farfar och Ia, riktigt populärt!). Och sen så ville hon ta med sig sin pippi-ballong hon fick på morgonen, arg som ett bi var hon när jag sa att den fick stanna hemma ;-)

I helgen väntar ett litet litet familjekalas (kalas med kompisar får det bli nästa år, då känns det viktigare) och ännu mer paket. Idag så bakade vi lite kakor som vi ska bjuda på då, och Chelsea fick inviga sina bakredskap! :-D



//Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0