1 månad idag!

Idag är Chelsea exakt en månad gammal! Att tiden går så fort! Känns som hon varit hos oss en evighet dock...
Vi har firat dagen med att röja på baksidan, Mini har kapat häcken och släpat till containern, jag och Chelsea har mest tittat på ;-) Sen har vi varit och storhandlat på jobbet och ätit thaimat, men då sov lilla C.
Blir lite adventsfika ikväll också.

Dagarna fortsätter att flyga fram, Chelseas humör skiftar från dag till dag. Nätterna har dock varit rätt likadana hela tiden.. somnar vid 23 sen sover hon upp till 6.5 timmar första vändan! Sen blir det oftast 3-3.5 timmar igen, dock efter det brukar hon tycka att natten är över och vara pigg.
Senaste dagarna har hon varit rätt gnällig på dagtid, inte velat komma till ro och endast sovit när vi vairt ute med bilen eller vagnen. Men i går var hon helt tvärt emot, pigg men glad på dagen, låg och tittade på lampan och log t.ex. :-D SÅ söt!!  Men sen var hon gnällig på kvällen sen istället och tänkte inte sova!
Tror det kommer bli en liten envis madame detta hehe.
Men söööt är hon iaf, ska försöka föra över lite nya bilder snart.

I förrigår var vi på stadsvandring hela familjen, på söder. Mini skulle köpa proteinpulver och vi kollade även på babyproffsen för vi har fått presentkort där. Men hittade inte det jag ville ha, så det blev babyproffsen i Länna sen istället. Köpte spjälskydd (hittade äntligen limegrönt!), Pingu påslakan, pinguleksak, reflexer och två pyjamasar. Gillar deras 2 för 100:- pyjamasar i Länna, med hel dragkedja! Rekommenderas!

Nu ska jag nog ta och se om lilla C vill komma upp ur babyskyddet, dock sover hon så gott där i så får kanske vakna av sig själv istället ;-)

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0