Ultraljud!

Idag var jag på ultraljud för att se så allt såg bra ut i magen, om bebis var stor eller liten och om jag hade nog med fostervatten.

Var först hos bm i går, och hon kollade bara det vanliga och allt det såg jättebra ut. Bebis blev rädd för sina egna hjärtljud först för hon hade maskinen på så hög volym. Direkt när hon sänkte så blev h*n lugn igen haha.

Men så i dag var det dags för ultraljud hos Ultraljudsbarnmorskorna (de är så söta där!). Bebis låg med ansiktet uppåt, vilket tydigen gjorde det svårt för bm att mäta huvud, mage och ben som hon skulle. Hon buffade och bökade för att h*n skulle vända sig lite grann, men nej då det ville bebis inte alls! Den låg så bra så tyckte den haha.
Men hon fick till sina mått tillslut och de uppskattade vikten till 3400gr ungefär, ngt under snittet så det var helt ok!
Sen kollade hon fostervattenmängden och det var jättelagom. Skulle fyllts ännu mer om bebis hade kissat, för dens blåsa var helt överfull ;-) Men bm fick inte bebis att kissa fast hon buffade lite extra hehe.

Såå, allt såg så fint ut så det är bara att vänta lite till. Ska till mvc på tisdag, då ska vi diskutera igångsättning och sådant. Men hoppas det kommer i gång innan.. kanske söndag kväll? Känns lagom då!

Åt thai efter ul, tog lite extra starkt. Väl hemma var bebis helvild i magen och det ömmade och tryckte lite här och var. Men det har gått över nu, så det var inget ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0