Längtar efter min vagn

Beställlde ju äntligen vagn för några veckor sedan, nu längtar jag tills jag får den så jag kan bädda i den, hänga upp en kossa eller två... och installera babyskyddet med bas som jag beställde samtidigt.

Det blev som jag bestämt tidigare en Brio sing. Brun liggdel, svart sittdel. Sen en Brio Primo med bas, i svart/brunt.
Mest för att jag kan klicka i det babyskyddet direkt på vagnschassit.
Sen när bebis växt ut stolen kommer vi investera i en Besafe Izi kid (eller önska i ettårspresent/julklapp hehe). Den är jag van vid sen jag sålde barnprodukter själv, den är alltid i topp på tester, är enkel att montera och känns stabil.

Hur som helst, längtar till jag får grejerna så jag kan få pyssla med dom lite :-D Men jag har fortfarande inte bestämt mig för ngn skötväska till.. Brios Tote bag i brown pattern (de där blommönstren jag gillar) ligger högt på listan  just nu (nämnd tidigare i bloggen).
Annars gillar jag Gaia & ko:s väskor... men där finns det ju en massamodeller och färger att välja på!
Denna hittade jag på rea! Passar ju till brun vagn (viktigt det där hehe) Eller??

Denna skulle passa mig själv jättebra, men kanske inte till vagnen eller om man får en liten kille som ska ligga i? ;-)



Lite att tänka på alltså.... jobbigt ;-)


Vecka 31 + presenttips!

Varit hos bm idag och allt såg sååå bra ut :-D Hjärtat slog som det skulle (148) och magen hade en sf på 30. Hon kände efter huvudet och visst var det placerat nedåt. som jag trodde! Har ju fått kickarna lite högre upp i magen senaste tiden så gissade att h*n lagt sig nedåt nu.

Alla inköp börjar bli klara nu! Skötbädd och spjälskydd är nog det enda jag känner att jag saknar.
Ropade in lite mer kläder på tradera igår, men nu ska jag sluta. Har en lite uppsättning för första tiden, som får räcka. Roligare att handla sen när man vet könet också ju. Sen får man säkert en massa i present.
Men känner jag min och Minis släkt så kommer vi bara få kläder med AIK, DIF, Chelsea, Manchester U och Leksand (!?) tryck på haha. Men det är bara kul!


Tänkte göra en liten önskelista på sånt jag gääärna skulle vilja ha till bebis men inte kommer inhandla innan födseln, ifall ngn vill köpa ngt till den nyfödde sen ;-)

MYSPÖL

Verkar så himla mysig och praktisk! Kan bebis ha länge känns det som! Kan man samla gosedjur och leksaker i sen också, tänkte ha den i vardagsrummet. Såg en live på babyproffsen i barkarby, men såg inget pris. Heter iaf Myspöl, märket är NG baby. Detta tyget heter Biet, det de hade på Babyproffsen, jättefint!

BABYSITTER

Där har jag inte så stora krav, men vill inte ha ngn sån där stoor plastig sak. Hellre en mindre smidigare med lite gungfunktion, ungefär som bilden ovan (dock kanske ej just den färgen, men ngt neutralt eller om man vet kön ngt roligt mönster)

BABYGYM

Finns ju massa roliga, men pingu är nog favoriten just nu. Annars funkar ju vilken sort som helst egentligen (muumin är ju underbar med), bara det är lite djur och sånt som rör sig hehe. Men på bilden är det pingu.

DOOMOO

En form av babysitter, som en sittpåse med sele. När barnet sen blir större ändrar man så selen är borta och det blir en vanlig sittkudde! Gillar färgen på bilden, men finns även rosa och blå om man vet könet. Mkt mysig sak!!


Mera DIINGLISAR

Har ju samlat på mig lite diinglisar från teddykompaniet (finns i de flesta barnaffärer). Men skulle gärna komplettera med tex. boll, mjuka klossar, badleksaker, speldosa och stort mjukisdjur. Alla med möstret med kossan så klart! På bilden syns bollarna.

Det är väl det jag kommer på just nu, men lägger till mer tips sen kanske ;-)

Vecka 30, och namn...

Då är man inne i vecka 30 då! (+ 3 dagar). :-D
Tiden går så fort!! Kommer bli sorgligt när magen försvinner känner jag redan nu hehe.

Mår lika fint som förut, men känns att man börjar bli lite otymplig och tung hehe. Men inget som hindrar mig varken hemma eller på jobbet.
Enda som distraherar nu är alla namntankar! Att det ska vara så svårt med pojknamn!
Flicknamnet är redan bestämt sen länge, återstår bara att se om namnet passar på en ev flicka som tittar ut. Men ett namn har vi iaf ;-)
Pojknamnen då.. jag har haft lite förslag, som sambon inte riktigt har kommenterat eller gillat. INget som kännts helrätt.
Vill ha ngt som är lite ovanligt, men inte för konstigt.
Fotbollstemat har kännt rätt givet då det är bådas våra passion, men lika svårt ändå!

Namn jag haft i tankarna hittils: (både ovanliga och vanliga)

Vincent
Ryan
Rio
Kenny
Billy
Frank
John
Sebastian
Victor

Sen får man ju tänka på att namnet ska följa personen hela livet... och att det inte finns risk för allt för lättretliga namn (tex att det rimmar på ngt fult etc).
Får väl göra en lista som vi sen får plocka från när bebis kommit, man kanske ser på henne/honom direkt vad som passar :-D Hoppas det!

Inom en vecka ska barnvagn och babyskydd inhandlas, ska bli superkul!!
Tror det blir en Brio sing, brun liggdel, svart sittdel. Sen Brio primo i svart/brunt inkl. bas. Ja det blir det nog! :-D
Ville eg ha liggdelen i brown pattern (brun med lite mönster) men sambon vägrade. Då har jag i stället hittat skötväskor med det mönstret, som jag nog ska inhandla! Perfekt!! :-)

RSS 2.0