Fotbolls EM 2012



Nu har första omgången i fotbolls EM spelats. Kan väl börja med att säga att Sverige kommer få det mkt mkt svårt att ta sig vidare från gruppspelet.
De spelade mot Ukraina i går och det såg inte alls bra ut. Lojt och sävligt. Ukrainarna sprang lätt ifrån de svenska spelarna på kontringar och tillslut stod de också som vinnare, förstås. Sheva var i toppform dessutom!
Zlatan gjorde visserligen ett mål, men det var inte mkt mer med det.
Nu ska vi möta England och Frankrike, som mötte varandra i går. Och även fast det inte var ngn höjdarmatch så kommer nog båda lagen ha det ganska lätt mot sverige.
Men man ska väl inte tappa hoppet innan det är över? ;-)

Går ej sverige vidare så hoppas jag ju förstås på England. Rooney är tyvärr fortfarande avstängd, hoppas han tar en plats sedan när han är tillbaka. Hade dock två unitedspelare på plan senast, Welbeck och Young. Gjorde väl ok matcher men måste nog höja sig lite till.

Ryssarna imponerade i sin första match, dock mot Tjeckien, men ändå. Så jag bytte in lite ryssar till min drömelva på aftonbladet ;-)
Andra som kändes starka i första omgången var Tyskarna och Spanjoerna (som dock inte hade det jättelätt mot Italien!). Och så överrsakade Danmark med att vinna över Hollland, det var lite kul!

Idag börjar omgång två, ska bli kul att se hur lagen spelar nu när de kommit in i turneringen och fått känna på varandra litegrann. Vissa kan nog höja sig ett par snäpp. Själv jobbar jag ikväll, men tur i oturen så är det väl den mest ointressanta gruppen som spelar idag.

Tippa en EM-vinnare? Säger nog Tyskland i detta läget.. men vi får väl se!

//Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0